October 29, 2011

sapunuri naturale

Sapunuri naturale online

Pe acest site gasiti o bogata oferta de sapunuri ce pot fi achizitionate online. Cele mai bune oferte de sapunuri naturale, sapunuri handmade si homemade, sapunuri cu glicerina ce pot fi cumparate online. Ofertele sunt incluse in cataloagele de la Ladys, Cristinne Cosmetics si Margo Cosmetics si aveti acces la aceste produse doar in urma inscrierii pe cele trei magazine online de produse cosmetice si parfumuri. Inscrierile sunt gratuite si nu va obliga la nimic dar va ofera accesul la diferite produse din gama sapunurilor.
Cele mai ieftine sapunuri, cu un excelent raport calitate/pret sunt cele din catalogul Ladys (puteti consulta catalogul online prin clic pe bannerul de pe partea dreapta a site-ului). Catalogul Ladys online ce poate fi consultat online de pe acest site il puteti primi gratuit in varianta tiparita in urma inscrierii Ladys (clic AICI pentru inscriere directa si gratuita Ladys). Imediat dupa inscriere puteti comanda acest catalog (cu 148 de pagini) pe care il veti primi gratis in cutia postala. Alte avantaje in urma inscrierii Ladys de pe acest site: reduceri de 25%-42% fata de pretul de catalog, transport gratuit pentru toate comenzile de minin 100 ron, set gratis cu 15 testere parfumuri pe care il primti in prima comanda. Transport gratuit prin curier rapid in peste 2000 de localitati.

>>CLIC PENTRU INSCRIERE GRATUITA LADYS<<

Cea mai bogata oferta de sapunuri naturale este cea de la Cristinne (catalogul Cristinne poate fi consultat prin clic pe bannerul de catalog Cristinne din dreapta). La Cristinne veti gasi 6 tipuri de sapunuri naturale (handmade si homemade): cu glicerina, cu unt de shea, cu lufa, cu ulei de masline, cu aroma de parfum si cu plante medicinale si namol de la Marea Moarta. De asemenea, in urma inscrierii de pe acest site beneficiati de reduceri substantiale fata de pretul de catalog.

>>CLIC PENTRU INSCRIERE GRATUITA CRISTINNE COSMETICS<<

O alta oferta pe care o puteti consulta de pe acest site este cea de la Margo Cosmetics. Catalog la care puteti ajunge prin clic pe bannerul de pe partea dreapta a site-ului. Inscrierea Margo de pe acest site este absolut gratuita si in urma inregistrarii beneficiati de asemenea de: transport gratuit al comenzii, catalog gratuit, set gratis cu 7 mostre parfumuri in prima comanda facuta la Margo.

>>CLIC PENTRU INSCRIERE DIRECTA SI GRATUITA MARGO COSMETICS<<

Tutorial video pentru inscriere Ladys:

Tutorial video pentru  inscriere Margo Cosmetics:

Sapunuri naturale

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © Sapunuri.com toate drepturile rezervate. Promovare online: Adchoices.ro.